Ontspanningsmassage

Ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.
Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Hoofd- en gezichtsmassage

Is een combinatie van zachte strelingen en drukpunten. Spanning op het voorhoofd, de slapen, de kaak en het hoofd wordt met rustige massagehandgrepen en door de warmte van de handen verzacht. De massage helpt bij stress, hoofdpijn en na een dag vol zorgen.

Deep tissue massage

Is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de energiestroom verbeterd en vloeit alle stress en spanning weg. Door de intensiteit kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

Therapeutische massage

Door de lichaamsfuncties te normaliseren, spanningen en stress te verminderen ende werking van de zenuwen en bloedtoevoer in het gehele lichaam te verbeteren, gaat het lichaam ontspannen en krijg je nieuwe energie.

Zwangerschapsmassage

Is een speciale massage voor tijdens je zwangerschap. De massagebewegingen gaan langs de wervelkolom van je rug, waardoor alle organen die verbonden zijn met de wervels worden gestimuleerd. Met goed functionerende organen voel je je energieker. Het is een effectieve manier om je klachten op een natuurlijke manier te verminderen.

Stoelmassage

Een stoelmassage zorgt ervoor dat geblokkeerde energie weer vrijuit kan stromen, brengt een betere doorbloeding van de spieren tot stand, prikkelt het zenuwstelsel, bevordert het concentratievermorgen en stimuleert het lichaam om afvalstoffen kwijt te raken. Kortom het werkt vitaliserend en rustgevend. De behandeling wordt door de kleding heen gegeven zonder gebruik van oliën. De massage bestaat uit een combinatie van drukpunten, knedingen en strekkingen. In 15 tot 30 minuten worden schouders, nek, hoofd,rug, heupen, armen en handen behandeld. Stoelmassage is een laagdrempelige en doelgerichte manier om ziekteverzuim tegen te gaan.